Χίος: Αεροδιακομιδή παιδιού 3 ετών με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γρίπης

 

Αγωνία για ένα παιδί τριών ετών που ύστερα από την διασωλήνωση του από τους ιατρούς της παιδιατρικής  Κλινικής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου , πήραν την απόφαση να διακομισθεί άμεσα σε παιδιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, λόγω σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού που αντιμετώπιζε.

Μεγάλη μάχη έδωσαν οι γιατροί της παιδιατρικής κλινικής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου για να αποφευχθεί η μεταφορά του μικρού παιδιού στην Αθήνα, ωστόσο θεώρησαν σωστό χθες το βράδυ στις 11.00 μ.μ. να ξεκινήσει η διαδικασία αεροδιακομιδής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, βρίσκονταν επί πέντε ημέρες στην οικία του με υψηλό πυρετό.

Στο πλευρό του μικρού παιδιού βρίσκονται οι γονείς του συνεχώς από την πρώτη στιγμή.

Ευχόμαστε όλοι το καλύτερο για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού ενώ ταυτόχρονα θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παιδίατρους του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου αλλά  και όλους όσους συντέλεσαν στην θετική έκβαση της  διακομιδής  του μικρού ασθενή.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.